Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı / Turizm / Gastronomi ve Mutfak Sanatları için arama sonuçları Arama sonucu: 434 sonuç bulundu
BAHATTİN ÖZDEMİR
PROFESÖR

BAHATTİN ÖZDEMİR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
bahattin[at]akdeniz.edu.tr
DÜRİYE BOZOK ORCID
PROFESÖR

DÜRİYE BOZOK

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm Pazarlaması ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Sürdürülebilir Turizm
MURAT DOĞDUBAY ORCID
PROFESÖR

MURAT DOĞDUBAY

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm İşletmeciliği ; Sürdürülebilir Turizm
dogdubay[at]balikesir.edu.tr
ECE KONAKLIOĞLU ORCID
PROFESÖR

ECE KONAKLIOĞLU

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Sürdürülebilir Turizm ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
ece.konaklioglu[at]hbv.edu.tr
FÜGEN ÖZKAYA ORCID
PROFESÖR

FÜGEN ÖZKAYA

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
fugen.ozkaya[at]hbv.edu.tr
LOKMAN TOPRAK ORCID
PROFESÖR

LOKMAN TOPRAK

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm Ekonomisi ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Sürdürülebilir Turizm
topraklokman[at]gmail.com
MEHMET SARIIŞIK ORCID
PROFESÖR

MEHMET SARIIŞIK

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Turizm Ekonomisi ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
msariisik[at]subu.edu.tr
METE SEZGİN ORCID
PROFESÖR

METE SEZGİN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm Pazarlaması ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm İşletmeciliği
metesezgin[at]hotmail.com
ŞAFAK ÜNÜVAR ORCID
PROFESÖR

ŞAFAK ÜNÜVAR

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm Pazarlaması
safakunuvar[at]selcuk.edu.tr
FERAH ÖZKÖK ORCID
PROFESÖR

FERAH ÖZKÖK

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm Ekonomisi ; Sürdürülebilir Turizm
ferahozkok[at]yahoo.com
BURHAN KILIÇ ORCID
PROFESÖR

BURHAN KILIÇ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Turizm Pazarlaması ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
bkilic[at]mu.edu.tr
HİLMİ RAFET YÜNCÜ ORCID
PROFESÖR

HİLMİ RAFET YÜNCÜ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Sürdürülebilir Turizm
hryuncu[at]anadolu.edu.tr
HAKAN YILMAZ ORCID
PROFESÖR

HAKAN YILMAZ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm Pazarlaması ; Turizm İşletmeciliği
hyilmaz5[at]anadolu.edu.tr
SEMRA GÜNAY ORCID
PROFESÖR

SEMRA GÜNAY

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Sürdürülebilir Turizm ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
sgunay26[at]gmail.com
BERRİN GÜZEL ORCID
PROFESÖR

BERRİN GÜZEL

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Otel İşletmeciliği ; Turizm İşletmeciliği
berringuzel[at]hotmail.com
NİLÜFER ŞAHİN PERÇİN ORCID
PROFESÖR

NİLÜFER ŞAHİN PERÇİN

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
nilufer.percin[at]nevsehir.edu.tr
LÜTFİ BUYRUK ORCID
PROFESÖR

LÜTFİ BUYRUK

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
buyruk[at]nevsehir.edu.tr
NURAY TÜRKER ORCID
PROFESÖR

NURAY TÜRKER

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ/SAFRANBOLU TURİZM FAKÜLTESİ/REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ/REKREASYON YÖNETİMİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Sürdürülebilir Turizm ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm İşletmeciliği
nturker[at]karabuk.edu.tr
SAADET PINAR TEMİZKAN ORCID
PROFESÖR

SAADET PINAR TEMİZKAN

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm Rehberliği ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm Pazarlaması
sptemizkan[at]ogu.edu.tr
IŞIL ÖZGEN ORCID
PROFESÖR

IŞIL ÖZGEN

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ/İŞLETME FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/YİYECEK-İÇECEK YÖNETİMİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Sürdürülebilir Turizm ; Turizmde Çevre Yönetimi