Mühendislik Temel Alanı / Gıda Bilimleri ve Mühendisliği / Fermantasyon Teknolojileri için arama sonuçları Arama sonucu: 118 sonuç bulundu
HÜSEYİN ERTEN ORCID
PROFESÖR

HÜSEYİN ERTEN

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
herten[at]cu.edu.tr
TURGUT CABAROĞLU ORCID
PROFESÖR

TURGUT CABAROĞLU

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri ; Gıda Bilimi ; Fermantasyon Teknolojileri
tcabar[at]cu.edu.tr
MUSTAFA ÜMİT ÜNAL ORCID
PROFESÖR

MUSTAFA ÜMİT ÜNAL

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
muunal[at]cu.edu.tr
GÜLDEN BAŞYİĞİT KILIÇ ORCID
PROFESÖR

GÜLDEN BAŞYİĞİT KILIÇ

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
gkilic[at]mehmetakif.edu.tr
OMCA DEMİRKOL ORCID
PROFESÖR

OMCA DEMİRKOL

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda ve Beslenme Bilimi ; Fonksiyonel Gıdalar ; Fermantasyon Teknolojileri
omcad[at]sakarya.edu.tr
AYŞEGÜL KIRCA TOKLUCU
PROFESÖR

AYŞEGÜL KIRCA TOKLUCU

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Meyve ve Sebze Teknolojisi ; Temel İşlemler ; Fermantasyon Teknolojileri
aysegulkirca[at]comu.edu.tr
TUNCAY GÜMÜŞ ORCID
PROFESÖR

TUNCAY GÜMÜŞ

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
tgumus[at]nku.edu.tr
PERVİN BAŞARAN AKOCAK
PROFESÖR

PERVİN BAŞARAN AKOCAK

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Teknolojileri
basaranakocakp[at]itu.edu.tr
AHMET DOĞAN DUMAN ORCID
PROFESÖR

AHMET DOĞAN DUMAN

HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Güvenliği ; Fermantasyon Teknolojileri
adduman[at]mku.edu.tr
TUĞBA KÖK TAŞ ORCID
PROFESÖR

TUĞBA KÖK TAŞ

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
tugbakoktas[at]sdu.edu.tr
ZEYNEP BANU SEYDİM ORCID
PROFESÖR

ZEYNEP BANU SEYDİM

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi ; Fonksiyonel Gıdalar ; Fermantasyon Teknolojileri
zeynepseydim[at]sdu.edu.tr
HAVVA NİLGÜN BUDAK ORCID
PROFESÖR

HAVVA NİLGÜN BUDAK

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/EĞİRDİR MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR./

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri ; Fermantasyon Teknolojileri ; Meyve ve Sebze Teknolojisi
nilgunbudak[at]isparta.edu.tr
OZAN GÜRBÜZ ORCID
PROFESÖR

OZAN GÜRBÜZ

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi
ozang[at]uludag.edu.tr
VİLDAN UYLAŞER ORCID
PROFESÖR

VİLDAN UYLAŞER

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi
uylaserv[at]uludag.edu.tr
KENAN SİNAN DAYISOYLU ORCID
PROFESÖR

KENAN SİNAN DAYISOYLU

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri ; Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
sinandayisoylu[at]artuklu.edu.tr
UFUK YÜCEL
PROFESÖR

UFUK YÜCEL

EGE ÜNİVERSİTESİ/EGE MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Teknolojileri ; Fermantasyon Teknolojileri
ufuk.yucel[at]ege.edu.tr
HATİCE KALKAN YILDIRIM ORCID
PROFESÖR

HATİCE KALKAN YILDIRIM

EGE ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Teknolojileri
hatice.kalkan.yildirim[at]ege.edu.tr
MEHMET YEKTA GÖKSUNGUR ORCID
PROFESÖR

MEHMET YEKTA GÖKSUNGUR

EGE ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Teknolojileri
yekta.goksungur[at]ege.edu.tr
REMZİYE YILMAZ ORCID
PROFESÖR

REMZİYE YILMAZ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
RAHMİ ERTAN ANLI ORCID
PROFESÖR

RAHMİ ERTAN ANLI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Teknolojileri
anli[at]eng.ankara.edu.tr